Koncerter i 2023

I 2023 kan Nordfyns Musikforening præsentere 4 spændende koncerter/arrangementer.

Tue West
Tue West SOLO

I knap 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 0'ernes store generation af dansksprogede sangskrivere. Nærværende og aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet, og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens dna. "Solo koncerterne har et intimt særpræg, båret frem af improviserede passager, poesi og historiefortælling, samt et bredt og genkendeligt bagkatalog."

Dato: Fredag d. 12. maj 2023
Tid: kl. 20.00
Sted: Morud Forsamlingshus
Dørene åbner kl. 19.00
Pris: Forsalg 75 kr. pr billet.
Pris i døren: 100 kr.

Koncerten er en siddekoncert

nordfynsfestival
Nordfynsfestival 2023
Nordfyns Festival

Den er god nok. Nordfyn får i år sin egen musikfestival. Den forgår på Nordfyns Højskole og er skabt i et samarbejde mellem Nordfyns Højskole, Nordfyns Musikskole, Nordfyns Firmaidræt og Nordfyns Musikforening. Musikfestivallen har fokus på mangfoldighed og præsenterer musik fra både profesionelle og folk som dyrker musikken som en hobby. Det bliver en dag fyldt med musik, foredrag, aktiviteter for børn og en masse andet. Sæt et stort kryds i kalenderen ...

Dato: 10. juni 2023
Tid: kl. 11.00 - 22.30
Sted: Nordfyns Højskole ved Bogense
Pris: Gratis entré

Nordfynsfestival
Nordfynsfestival 2023
René Wullf
Rene Wulff

Er du til C.V.Jørgensen, dansk rockhistorie og underholdende anekdoter fra et langt liv på landevejen. Oplev René Wulff – trommeslageren fra ”Det ganske lille band” – der som dynamisk ankermand har sat sit præg på de tre – i dag legendariske – albums, bandet nåede at indspille – nemlig ”Storbyens små oaser”, ”Vild i varmen” og ”Solgt til stanglakrids”. Oplev Rene Wulff med fordrag og musik, hvor han vil fremføre egne numre indenfor blues- og country genren.

Dato: Fredag d. 21. april 2023
Tid: kl. 19.30
Sted: Borgerhuset, Søndersø
Dørene åbner kl. 19.00
Pris: Forsalg 50 kr. pr billet.
Pris i døren: 75 kr.

Koncerten er en siddekoncert